Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ…αν θέλεις να προσφέρεις στο BHA 2018!

Το 2018 είναι η έβδομη χρονιά που διοργανώνετε το τουρνουά BEACH HANDBALL ALEXANDROUPOLIS και ολοένα και περισσότερο γίνεται έντονη η ανάγκη της βοήθειας εθελοντών. 
Χρειάζονται όλοι,ανεξάρτητα από φύλλο, ηλικία, καταγωγή, επάγγελμα ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε το τουρνουά BHA 2018 ακόμη καλύτερο.
Υπάρχει μια θέση για τον καθένα. Έχουμε οργανώσει Ομάδες όπου κανείς μπορεί να ξεδιπλώσει τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά του προσφέροντας ταυτόχρονα στη διοργάνωση.

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ…αν θέλεις να προσφέρεις, διαθέτοντας τον χρόνο και τις δεξιότητές σου συμβάλλοντας στο διοργάνωση και διάλεξε την Ομάδα που προτιμάς. 

ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ.
Υποστήριξη, οργάνωση αγώνων και κατασκευή γηπέδων.
Κατασκευή των γηπέδων ,υποστήριξη αγώνων,τεχνική βοήθεια τουρνουά.
 
ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΠΡΟΒΟΛΗΣ KAI XOΡΗΓΩΝ
Στόχος της Ομάδας η διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σχεδιασμός και κατανομή διαφημιστικού υλικού. Επικοινωνιακή στήριξη των εκδηλώσεων και δράσεων. Σύνταξη και μετάφραση κειμένων, σχεδιασμός και αποστολή διαφημιστικού και άλλου υλικού. 

ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
Καλωσόρισμα και συνοδεία αθλητών. Eνημέρωση και καθοδήγηση του κοινού. Επικοινωνία σε διάφορες γλώσσες, δημόσιες σχέσεις. Οι εθελοντές αυτής της Ομάδας είναι το πρόσωπο της διοργάνωσης. Θα πρέπει να μεταφέρουν τον ενθουσιασμό και την ποιότητα της με αμεσότητα και φιλικότητα. 

ΟΜΑΔΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
Συμπλήρωση των υπόλοιπων Ομάδων όταν απαιτηθεί, δημιουργία πιο εξειδικευμένων Ομάδων ανάλογα με τις γνώσεις και τις ανάγκες. Διαχείριση πλήθους, πρώτες βοήθειες και ασφάλεια. Οι εθελοντές αυτής της Ομάδας είναι οι ακούραστοι, πανταχού παρόντες και εγγυητές της καλής λειτουργίας του τουρνουα. 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Ιατρική κάλυψη αγώνων και παροχή πρώτων βοηθειών.

Ωφελήματα
Οι εθελοντές θα πάρουν το Ημερολόγιο Εθελοντή – ALEXANDROUPOLIS BEACH HANDBALL 2018 όπου θα σημειώνουν την εργασία που πρόσφεραν στη διοργάνωση. 
Με την ολοκλήρωση της η σφραγίδα του BHA 2018 θα πιστοποιεί επίσημα τη συνεισφορά τους.
Όλοι οι εθελοντές θα πάρουν το Πιστοποιητικό του BHA 2018 που θα επιβεβαιώνει τη συμμετοχή τους.
 BEACH HANDBALL ALEXANDROUPOLIS 20-24 JUNE 2018

Για επικοινωνία με την οργανωτική επίτροπη στείλτε email στο:
KIKLOPES1985@YAHOO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου